over ons


binnenTor verhuur 032kleinTOR-verhuur, Tijdelijke Opslag Ruimte, aan de Angelenweg 76 in Oss is het adres voor het huren van een opslagruimte in de regio. Bij het bedrijf is veel mogelijk.
Eigenaar Ad van Vught startte TOR-verhuur in 2012. De Berghemnaar merkte dat er vraag was naar tijdelijke opslagruimtes en bouwde de loods naast zijn huis om tot ruimte met meerdere bergplaatsen.
Twee zelfgemaakte verdiepingen verrezen in de loods waar voorheen stacaravans stonden en werden verbouwd. Wat destijds begon met enkele units is inmiddels uitgegroeid tot een waar opslag- en verhuurbedrijf. Geschikt voor zzp’ers, vertegenwoordigers, particulieren en verhuizingen. Veel is mogelijk bij TOR-verhuur.
Zo bestaat de mogelijkheid om een nachtunit op het terrein te huren. “Ideaal voor bedrijven die midden in de nacht een pakje laten bezorgen.

Op de nachtunit zit een code die de koerier heeft zodat hij het er veilig kan achterlaten”, vertelt Van Vught. “Leveranciers kunnen tevens bij ons op afspraak goederen laten lossen zodat huurders ’s avonds de geleverde spullen in hun unit kunnen zetten.”