Diensten


aanhangwagen Tor verhuur 029kleinElke unit meet 6 x 2.7 x 2.7 meter, zijn volledig van staal en standaard uitgerust met een stelling van twee lagen. Brede deuren van 1.30 meter verlenen een makkelijke toegang voor de in- en uitvoer van spullen. Veiligheid staat voorop. “De units hebben geen stopcontacten wegens brandveiligheid. Ook bij de stalling van goederen let ik daar op. Zo wilde iemand ooit eens een motor stallen. Dat is prima, maar dan wel met een lege benzinetank en accu zodat er niets kan gebeuren. 


Het gaat om andermans spullen en die moeten veilig worden opgeborgen.”Camera’s houden 24 uur per dag een oogje in het zeil over de toegangsdeur en het terrein. Bij binnenkomst in de hal wordt geregistreerd wie binnen is geweest. Vaste huurders hebben een speciale sleutel zodat ze ten alle tijde bij hun box kunnen. Bij TOR-verhuur kan een maand-, driemaanden- of een jaarovereenkomst worden afgesloten, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Naast opslagruimtes biedt TOR-verhuur eveneens opbergruimtes van één of twee kuub aan. “Handig bijvoorbeeld voor de opslag van skispullen”, zegt Van Vught. Ook beschikt het bedrijf over extra diensten. “Klanten kunnen bij ons hun aanhanger stallen of onze aanhanger huren voor het vervoeren van (verhuis)spullen.” TOR-verhuur levert een totaalplaatje voor personen die gaan verbouwen, verhuizen of een huis bouwen. “Bij verhuizen komt veel stress kijken en die willen we zoveel mogelijk wegnemen. We verhuren stacaravans en opslagruimtes aan mensen die verhuizen voor een mooie prijs, we helpen ze graag en zijn flexibel. Als iemand iets nodig heeft, regelen we dat. Bij ons is veel mogelijk.”